Krimibøger og børnebøger fra Meelbye

Interviews med Susanne Meelbye

Hvor jeg fortæller om mit forfatterskab og de enkelte bøger.

Journalist Ulf Sundberg, Sydsvenskan interviewer Susanne Meelbye om bogen ”Det Perfekte Bedrag”

“För Susanne Meelbye började allt med ett samtal med sin mormor om en död moster. När hon nu har nystat färdigt i härvan hon fick kännedom om då, leder många spår mot att ett väldigt känt Malmöföretag kan ha haft del i mordet. Nu har historien blivit bok.”

Læs artiklen i Sydsvenskan

Journalist Uffe Christensen, Jyllands Posten interviewer Susanne Meelbye om bogen ”Det Perfekte Bedrag”

Sagen uopklaret: Havde mystisk dødsfald forbindelse til dobbeltmord på ægtepar? Det mener journalist og forfatter, Susanne Meelbye, der i 10 år har gravet dybt i sin mosters voldsomme død og i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej: Hun har indkredset en svensk forretningsmand, som hun mener, har det stærkeste motiv til begge forbrydelser.
Læs artiklen i Jyllands Posten

Journalist Mai Christensen, Familie Journal interviewer Susanne Meelbye om bogen “Pigen uden iris”

”Mange tror, at jeg slet ikke kan noget, fordi jeg har et synshandicap. Jeg vil meget hellere arbejde end at være på førtidspension, for jeg vil ikke pakkes væk – jeg kan stort set det samme, som alle andre. Jeg skal bare gøre mig en smule mere umage, siger Susanne, der i mange år har arbejdet som Tv-journalist.”

Læs artiklen i Familie Journal

Journalist Helle Holm, Århus Stiftstidende interviewer Susanne Meelbye om bogen “Pigen uden iris”

“Susanne Meelbye er født med en sjælden øjensygdom, hun mangler regnbuehinder. Det har givet hende en svær barndom og et voksenliv med udfordringer, men “jeg glæder mig over alt det, som jeg faktisk kan”. Nu har hun skrevet en bog om sit liv.”

Læs artiklen i Århus Stiftstidende

Journalist Torben Andersen, Sjællandske Medier interviewer Susanne Meelbye om hendes samarbejde med visesanger Malene Langborg

“Visesanger Malene Langborg indgår samarbejde med forfatter Susanne Meelbye. Stor var hendes forbavselse, da hun opdagede, at visesangeren Malene Langborg bor i den by, hvor Else Langkjær var ung pige i huset hos skibsreder Tuxen omkring 1940. Det viste sig tilmed, at Malene Langborg for 25 år siden boede ganske få opgange fra Else Langkjærs lejlighed på Bentzonsvej 44 på Frederiksberg.”

Læs artiklen i Sjællandske Medier

Journalist Torben Andersen, Sjællandske Medier interviewer Susanne Meelbye om bogen “Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej”

De to erfarne efterforske­re har også haft adgang til den gamle sags mange do­kumenter, og de vurderer begge, at der lå en forbrydel­se bag Else Langkjærs død. Ogdegør beggeopmærksom på, at indicierne peger på en mand som den skyldige eller medskyldige.”

Læs artiklen i Sjællandske Medier

Journalist Anne Mette Steen-Andersen interviewer Susanne Meelbye om bogen “Pigen uden iris”

“Forfatter og journalist Susanne Meelbye oplevede som barn og ung, at hendes omgivelser ikke forstod eller ville acceptere hendes medfødte synshandicap. I sin nyeste bog fortæller hun, hvordan hun har vendt modstanden til styrke i sit voksne liv og i opdragelsen af sine to børn, der begge har arvet hendes sygdom.”

Læs artiklen i Øjenforeningen

Ordlaboratoriet interviewer forfatter Susanne Meelbye om bogen “Pigen uden iris”

“I dag interviewer jeg Susanne Meelbye om hendes oplevelser med at selvudgive på eget forlag, endda med nedsat syn. Hvorfor valgte du at starte eget forlag? Jeg opdagede hurtigt i mit forfatterskab, at jeg gerne, ville være med i hele processen, fra research til færdig udgivelse. Jeg ville gerne selv bestemme, indholdet i mine […]”

Læs artiklen i Ordlaboratoriet

Ordlabaratoriet interviewer forfatter Susanne Meelbye om, “Blind høne finder guldkorn”

Susanne Meelbye har kun 25 % af sit normalsyn – alligevel er det lykkedes hende at grave detaljer frem i to kriminalsager, som ”dem med normalt syn overså og ikke reagerede på”.

Hendes graverier har resulteret i bogen ‘Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej’”.

Læs artiklen i Ordlaboratoriet

TV interviews med Susanne Meelbye

Senior TV Østjylland

Frederiksberg Lokal TV

Senior TV Østjylland

Radio interviews med Susanne Meelbye

Journalist Frank Gliese, Roskilde Dampradio

Journalist Anders Lund Madsen, Radio 24/7