Clicky

Det Perfekte Bedrag

Bogtype: Trykt Bog
Sidetal:  224
ISBN: 9788797018958)
Andre tilgængelige formater:

ISBN: 9788797352168 E-Bog   Klik for  læseprøve
ISBN: 9788797352151 Lydbog
ISBN: 9788797018972   CD

 

119,00 kr.


 

Beskrivelse

Vil du læse autentiske krimisager? Så læs Det Perfekte Bedrag. Forfatteren afslører bedrageri i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Svensker bag hvidvask-sag blev aldrig mistænkt som bagmand i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Den velkendte sag om dobbeltmordet på et ægtepar, der fandt sted i 1948 i København på Peter Bangs Vej, er aldrig blevet opklaret – og ingen sigtelser har nogensinde fundet sted. Men her 71 år senere bliver en svensk konsul, August Schmitz jr., indhentet af fortiden, da den danske journalist, Susanne Meelbye, afslører hans bedrageri i dobbeltmordet på Peter Bangs Vej og giver ham et meget stærkt motiv. Ifølge en københavnsk politimand, der har fulgt sagen nøje gennem mange år, er journalistens arbejde det mest veldokumenterede og skudsikre, der hidtil har set dagens lys.

Forfatter og journalist Susanne Meelbye kan nu efter flere års research afsløre efterkrigstidens måske største bedrageri, som kan være skyld i drabet på hendes moster Else Langkjær og Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. Forfatteren har researchet sig frem til hidtil ukendte oplysninger i Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej og har samtidig gravet en kæmpe svindelsag frem, som politiet ikke har forholdt sig til, da de efterforskede sagen.

Politiet erkender mangelfuld efterforskning og blåstempler Meelbyes research.

“Hvis jeg selv kunne vælge en ekstern samarbejdspartner i en kompliceret politisag, ville jeg klart vælge Susanne Meelbye,” sag, ville jeg klart vælge Susanne Meelbye.”

Læs om forfatter Susanne MeelbyeAndre læser også…