Clicky

Mordet på Moster Sagen Genoptaget

Bogtype: Trykt Bog
Sidetal: 189
ISBN: 9788799866045
Andre tilgængelige formater:

E-Bog
Lydbog
CD 

119,00 kr.


 

Beskrivelse

Else Langkjærs død blev henlagt som selvmord, men virkeligheden var langt mere mørk. Læs her niecens fortælling om mordet på moster.

Da Else Langkjær bliver fundet død den 24. september 1946, henlægges sagen hurtigt som et selvmord af ordensmagten. En beslutning, der her mange år senere dog skal vise sig at være både fejlagtig og svigefuld. Alt peger nemlig på, at der var tale om overlagt mord.

Susanne Meelbye, der i øvrigt er Else Langkjærs niece, optrevler i denne spændende autentiske krimi alle de spor, som politiet burde have undersøgt til bunds. Både politirapporter, afhøringer og samtidens aviser tages under kyndig behandling, og alt peger på en helt anden konklusion: At Else Langkjær blev tævet ihjel af sin mand.

Læs Susanne Meelbyes dragende fortælling om en ordensmagt, der ikke var sin opgave voksen, og om én kvindes ihærdige søgen efter sandheden. Både for retfærdighedens skyld og for familiens skyld.

Anmeldelser: “Hvis jeg selv kunne vælge en ekstern samarbejdspartner i en kompliceret politisag, ville jeg klart vælge Susanne Meelbye,” siger Vicepolitikommissær, Kim W. Vammen Station City i København.

Læs om forfatter  Susanne MeelbyeAndre læser også…